Vyzvěte se. Změňte směr. Změňte svou kariéru. Proměňte krizi v příležitost!

19. 1. 2024
Štítky

Vyzvěte se. Změňte směr. Změňte svou kariéru. Proměňte krizi v příležitost!

 

MBA


Proč studovat MBA?

Pokud hledáte možnost změny kariéry, uplatnění v jiném oboru nebo zvládnutí náročnější role, program MBA by mohl být pro Vás to pravé. Ať už jsou vaše cíle jakékoli, MBA programy LIGS University Vám mohou pomoci na cestě za cílem tak daleko, jak jen budete chtít.

Kam Vás můžeme zanést?

Co je to MBA (Masters of Business Administration)? MBA je celosvětově uznávaný business titul. Poskytne vám dovednosti a znalosti ve všech oblastech podnikání a managementu. To vám umožní převzít vedoucí role a prosperovat v dnešním konkurenčním prostředí.

Proč si vybrat LIGS University MBA?

Nabízíme řadu interaktivních online kurzů MBA. Naše osnovy MBA se zaměřují na praktičnost, efektivitu a flexibilitu. Začnete studiem obchodní etiky a základními obchodními a manažerskými kurzy (management, finance, marketing, komunikace a lidské zdroje). Zvolíte si také praktické projekty a vyberete si volitelné předměty. Naši lektoři MBA jsou složeni z talentovaných profesionálů z celého světa. Tato mezinárodní síť obohatí vaše studium a otevře svět nových příležitostí.

Proč právě teď?

Svět se změnil. Vstup do neznáma bude po období koronavirů o něco obtížnější, než tomu bylo během ekonomického růstu. Ale i z této situace lze získat něco pozitivního. V tomto období, kdy je podnikání složité a mnoho lidí pracuje stylem "home-office" nebo nemá vůbec příležitost pracovat, je nutné využít čas co nejefektivněji. Když ne teď, tak kdy?

Jak můžete využít nadcházející krize?

Nadcházející světová krize po koronavirovém období bude vyžadovat talentované profesionály. LIGS University nyní nabízí krizové programy MBA, aby mohla pomoci talentovaným manažerům po celém světě s přípravou na krizové řízení. Nové programy, Krizový Management a Finanční řízení v současném dění, jsou určeny pro ty, kteří se chtějí připravit na další fázi.

Jste připraveni stát se profesionálem v businessu? Pak je MBA to správné řešení pro vaši budoucnost a kariéru!