Novy díl podcastu Time Toasters s Dr. Pavlem Makovským

16. 3. 2024
Štítky

Martin Pavlík, moderátor podcastu Time Toasters, vám dává praktické informace o řízení firmy. Podcast se hodí pro všechny, kteří podnikají nebo se k tomu v brzké době odhodlají. V každém díle Martin vyzpovídá některého z řad hostů, kteří se věnují strategickému plánování, managementu, řízení lidí nebo dalším aspektům, bez kterých se podnikatel neobejde. Buďte inspirováni podnikatelskými příběhy. Nové epizody vychází každý týden.

 

Martin Pavlík tentokrát v podcastu hostil presidenta LIGS University, Dr. Pavla Makovského a v rozhovoru se dotýkají mnoha radostí i strastí v zařizování a řízení profesně-vzdělávací online instituce. 

Jak LIGS University svým studentům pomáhá studovat maximálně efektivně? Jak se liší profesní tituly LIGS University od tradičních, a v čem tkví jejich síla? Jak založit školu na Havaji a co si na sebe rozhodně neoblékat na havajské obchodní schůzky? 

Zpříjemněte si den poslechem následující epizody podcastu Time Toasters a zjistěte odpovědi nejen na výše položené otázky. 

Další díly najdete na https://audioboom.com/channels/5004574