Měníme LIGS University k lepšímu

4. 3. 2024
Štítky

Jdeme kupředu. Od 1.12.2021 spouštíme na LIGS University několik akademických novinek. Není se však čeho obávat, jedná se o změnu k lepšímu.

Online vzdělání dostupné pro všechny ať už se nacházíte kdekoliv na světě? To není sci-fi, ale realita. Naše studijní oddělení přichystalo několik změn a tady je jejich přehled.

Automatizované webináře

První velkou změnou je zlepšení dostupnosti offline webinářů. Od 1.12.2021 budou automatizované. Mezi ty bude patřit v prosinci český webinář “Jak psát seminární práce” a anglický webinář “Is a franchise for you?”

Odteď si tedy můžete webinář poslechnout z jakéhokoliv časového pásma. Automatizované webináře se budou vysílat ve 3 stanovených časech vždy po 8 hodinách v průběhu 24 hodin. 

  • 4.00 UTC
  • 11:00 UTC
  • 19:00 UTC

Webinář si můžete pustit v kterémkoliv výše zmíněném čase a získat tak, vámi potřebné kredity. Pozor, stále však platí, že potřebujete alespoň 70% účast k získání 0,5 kreditu. Ten vám pak bude zapsán do 3 pracovních dnů po poslední události daného dne. Jak to bude v reálu fungovat? Pokud se k webináři přihlásíte, do emailu obdržíte link na všechny 3 stanovené časy webináře. Část webináře lze shlédnout v dopoledním čase a zbytek pak při večerním běhu. Není tak nutné odsedět celý webinář v jednom čase. 

Webinars

Jak to bude fungovat v případě, že budete mít dotazy k danému tématu? Jednoduše své dotazy napíšete do chatu nebo do finálního hodnocení a studijní oddělení váš dotaz předá vyučujícímu.

On-demand webináře 

Interaktivní webináře neboli tzv. On-demand budou od prosince k dispozici vždy 3 dny po jejich uskutečnění. Budete tedy moci webinář shlédnout po dobu 72 hodin. Tohle je skvělé, pokud se zrovna nestíháte připojit v daný den, ale o lekci máte i přesto zájem. Pustit si ji tak můžete ze záznamu. Navíc je možné v rámci záznamu lekci přetáčet či pauznout v případě, že si chcete dělat poznámky. 

Link bude aktivní a k dispozici ve studentském systému. Nahrávka bude připravena ke shlédnutí již následující den ve 12:00 hodin UTC.

Věříme, že vám tyto změny usnadní vaše studium a budete se mu tak moci věnovat na maximum i přestože pracujete na plný úvazek.

Jsme LIGS, online univerzita, která se přizpůsobí vašim potřebám ať už se nacházíte kdekoliv.