LinkedIn Learning licence pro naše studenty

10. 4. 2024
Štítky

Novinky ze světa LIGS University jsou tu. A co jsme si pro vás připravili pro tentokrát? Nově mají naši studenti přístup do certifikovaných kurzů LinkedIn learning!

V LIGS University na sobě neustále pracujeme. Jako lídři v online vzdělávání chceme předávat studentům to nejlepší, co tento market může v současné době nabídnout. Jdeme ruku v ruce s nejnovějšími vzdělávacími trendy. Jedním z takových trendů jsou právě nejrůznější vzdělávací platformy. My jsme si pro naše účely vybrali LinkedIn learning, platformu, která obsahuje neskutečné množství kvalitních kurzů a lekcí online.

LinkedIn Learning licence pro naše studenty

 

Absolvování těchto online kurzů není podmínkou pro úspěšné ukončení studia, ale příjemným bonusem pro studenty. Touto cestou rozšiřujeme portfolio našich studijních aktivit a dáváme tak možnost učit se od světově uznávaných profíků a to nejen z řad našich lektorů. 

Ptáte, se zda jsou vybrané LinkedIn Learning kurzy součástí školného? To je to nejlepší. Není nutné hradit další poplatek, vše už je zahrnuto v ceně. Každý student, který se přihlásí ke studiu na naší univerzitě automaticky získává licenci do platformy LinkedIn learning a může si vybrat, které lekce ho zajímají. 

Aktuálně máme připravený seznam doporučených kurzů pro vybrané specializace. Zajímá vás, na jaké kurzy se jedná? Z oblasti marketingu se jedná například o kurz Identifying your market target od EntrepreneurNow nebo Design your Company’s strategy od Anila Gupty. Přejeme si, aby se naši studenti sami aktivně vzdělávali a nebyli nijak omezeni při výběru jednotlivých online kurzů, i proto je další výběr zcela na jejich preferenci. 

Jako bonus budeme každý měsíc sdílet naše osobní doporučení. Sledujte náš Facebook a LinkedIn, kde budeme sdílet aktuální informace ke kurzům z LinkedIn Learning.