LIGS University spojuje síly s Bookboon

10. 4. 2024
Štítky

Začátek roku vystřelil LIGS University do neskutečných výšin. Pro naše lektory a studenty máme momentálně v rukávě několik sjednaných projektů a je nám velkým potěšením, že právě dnes můžeme představit první z nich.

 

Headphones

 

Naši studenti i lektoři jistě vědí, že mezi materiály, které jim poskytujeme patří rozsáhlá knihovna e-knih, které mají volně k dispozici. Mohou si je kdykoliv vypůjčit a studovat bez nutnosti pořizování dalších studijních materiálů. Vše je pro ně přichystáno na jednom místě v našem chytrém studijním systému. 

Nyní však LIGS University pokročila ještě o krok dál a spojila své síly s platformou bookboon, která poskytuje rozsáhlou knihovnu audioknih z oblasti managementu, osobního rozvoje a obchodu. No není to skvělé? Stačí nasadit sluchátka zaposlouchat se do vámi vybrané knihy. 

Věříme, že tímto krokem uděláme radost nejen studentům, kteří preferují audioknihy, před klasickou četbou, ale vyjdeme tím vstříct i našim pracujícím studentům. Ještě bychom rádi zmínili, že pro naše studenty z České republiky a Slovenka je přichystaná rozsáhlá sekce v českém jazyce. 

Jak se říká se to říká? “Pokrok nezastavíš?”